Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

З першого квітня стартує нерестова заборона на лов водних біоресурсів

Дата: 26.03.2019 10:45
Кількість переглядів: 267

З першого квітня 2019 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів.Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм.

Любительський та спортивний лов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об'єктах, підконтрольних Управлінню Державного агенства рибного господарства у Хмельницькій області, заборонений у такі строки:

 - у всіх водосховищах з 1 квітня по 9 червня;

- у всіх річках та їх кореневих водах з 1 квітня по 19 травня;

 - в придаткових системах водойм (протоки,гирла, стариці,меліоративні канали, розлививодойм, які тимчасово заповнюються водоюв період весняної повені) з 1 квітня по 29 червня. 

Заборона також стосується і промислового вилову. Суб'єктам господарювання заборонено здійснювати вилов на водоймах області з 1 квітня по 9 червня.

Фахівці відомства нагадують,що під час нересту любительське рибальство дозволено виключно на спеціально визначених Управлінням Держрибагенства у Хмельницькій області ділянках водойм однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега, згідно додатку №2.

Хмельницький рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись Правил любительського і спортивного рибальства.У разі виявлення порушення - прохання терміново повідомляти за номером телефону всеукраїнської безкоштовної "гарячої лінії": 0 (800) 50-52-50 або на "гарячу лінію" відомства :(068)384 98 10.

Фото без опису

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua