Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

Свято Нового року

Дата: 28.12.2019 23:00
Кількість переглядів: 261

Для жителів нашої громади свято Нового року, як і будь-яке інше свято є особливо радісне й довгоочікуване. Його чекають не тільки діти, а й дорослі. Традиційно напередодні Нового року гості та мешканці села, поспішають на святковий концерт.
28 грудня в Новоставецькому будинку культури ялинка засяяла яскравими вогниками та запросила всіх жителів села на новорічний святковий концерт, який розпочався з привітання голови Новоставецької ОТГ– Анатолія Вальчука, який побажав перш за все міцного здоров’я, мирного неба, натхнення, вагомих здобутків, втілення найпотаємніших задумів і мрій! А також пролунали привітання від директора Новоставецького ліцею Дем’янової Є.С.
Новорічний концерт для жителів підготували працівники будинку культури та учні старших класів.
Новорічну програму розпочав Флешмоб танцювального колективу СБК «Джингл- белс».
Всі глядачі отримали незабутні враження та аплодували бурхливими оплесками.
Лунали пісні для глядачів від чоловічого вокального ансамблю «Осокори». Танцювальні колективи « Freedom» порадували глядачів своїми сучасними танцями, а від новоствореного танцювального колективу « Кадриль – дяв’ятка» був представлений танець в українсько-козацькому стилі.
Всі глядачі були задоволені та отримали масу позитивних емоцій. Лунали того вечора для мешканців села новорічні пісні від Петра Головацького, Людмили Довжук, Анатолія Денисевича, Тетяни Павлюк, Вікторії Паранюк , Іванки Бугай та Даши Вальчук.
На святі були придставлені веселі,захоплюючі та незабутні постанови, сцени наших артистів.
У будинку культури глядацька зала була переповнена. Відбувся новорічний концерт на найвищому рівні. Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від побаченого та почутого.
Тож нехай в новому році мир панує в нашій країні, наших оселях та серці кожного українця. Всього найкращого в Новому 2019 році! З Новим Роком та Різдвом Христовим шановні мешканці нашої громади!
Новорічний концерт завершився святковою дискотекою.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua