Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

Новини

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2020 р., 10:39
Триває ремонт в Човгузівському сільському будинку культури. 
21 Лютого, 2020 р., 10:23
Сьогодні ми відзначаємо День медичного працівника. Це люди, які допомагають усім залишатися здоровими і життєрадісними. Тому в першу чергу хочеться побажати їм вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і благополуччя у Вашій роботі. Зі святом!
18 Лютого, 2020 р., 09:27
Триває ремонт у Човгузівському сільському будинку культури. Проводиться монтаж підлоги в глядацькій залі, вже змуровано тумбочки, встановлюються лаги та стеляться дошки. Працівники, які проводять монтаж, старанно та якісно виконують роботу. Після проведення вказаних робіт планується продовжити ремонт стелі та стін.
13 Лютого, 2020 р., 09:33
Життя людини подібне до танцю. А що таке танець? Це- мистецтво. Це-пульс, биття серця, дихання, ритм життя. Це вираження емоцій в часі і русі, в щасті, радості, смутку і заздрості. Саме такі емоції в танці «Natural» показали учасники хореографічного колективу «Freedom» Новоставецького сільського будинку культури і були заслужено оцінені членами журі відкритого обласного фестивалю-конкурсу мистецтв «Кришталева зірка-2020». Друге місце-це хороший результат. Бо ж у конкурсі брали участь колективи, які мають звання «зразковий», колективи районних дитячих музичних шкіл і будинків дитячої творчості, балетних студій. Перемога не приходить сама по собі. Це результат наполегливої праці та професіоналізму молодого амбіційного керівника Вікторії Дролюк. Особлива подяка за спонсорську допомогу директору філії «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» Прокопчуку Володимиру Олександровичу. Щире спасибі за плідну співпрацю, розуміння та вирішення проблем громади, а особливо культури, за уміння творити добро.
11 Лютого, 2020 р., 09:38
11лютого 2020 року в приміщенні Новоставецького будинку культури відбулося спільне засідання клубів "Активне довголіття","Ліра","Творчість+фантазія". В приміщенні, де проходила зустріч,були виставлені роботи жителів громади:вишивки,картини,малюнки, поробки із тіста та багато цікавих речей ,зроблених руками місцевих умільців. Свято вдалося на славу, лунали пісні чоловічого колективу"Осокори",вірші учасників поетичного клубу"Ліра",гумор. Цікаво було чути спогади учасників зібрання та виступи гостей свята. Дякуємо всім, хто взяв участь, надіємось на нові зустрічі!
10 Січня, 2020 р., 11:28
Шановний Григорій Іванович ! Прийміть щиросердечні вітання з 55-річчям від дня народження! Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров"я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майюутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров"ї! Щиро з ювілеєм вітаємо, Здоров’я, щастя, удачі бажаємо! Хай кожна днина буде гожа, Нехай благословляє Мати Божа, Нехай Ангел Божий поруч Вас крокує, А Господь хай многих літ дарує!
28 Грудня, 2019 р., 23:00
Для жителів нашої громади свято Нового року, як і будь-яке інше свято є особливо радісне й довгоочікуване. Його чекають не тільки діти, а й дорослі. Традиційно напередодні Нового року гості та мешканці села, поспішають на святковий концерт. 28 грудня в Новоставецькому будинку культури ялинка засяяла яскравими вогниками та запросила всіх жителів села на новорічний святковий концерт, який розпочався з привітання голови Новоставецької ОТГ– Анатолія Вальчука, який побажав перш за все міцного здоров’я, мирного неба, натхнення, вагомих здобутків, втілення найпотаємніших задумів і мрій! А також пролунали привітання від директора Новоставецького ліцею Дем’янової Є.С. Новорічний концерт для жителів підготували працівники будинку культури та учні старших класів. Новорічну програму розпочав Флешмоб танцювального колективу СБК «Джингл- белс». Всі глядачі отримали незабутні враження та аплодували бурхливими оплесками. Лунали пісні для глядачів від чоловічого вокального ансамблю «Осокори». Танцювальні колективи « Freedom» порадували глядачів своїми сучасними танцями, а від новоствореного танцювального колективу « Кадриль – дяв’ятка» був представлений танець в українсько-козацькому стилі. Всі глядачі були задоволені та отримали масу позитивних емоцій. Лунали того вечора для мешканців села новорічні пісні від Петра Головацького, Людмили Довжук, Анатолія Денисевича, Тетяни Павлюк, Вікторії Паранюк , Іванки Бугай та Даши Вальчук. На святі були придставлені веселі,захоплюючі та незабутні постанови, сцени наших артистів. У будинку культури глядацька зала була переповнена. Відбувся новорічний концерт на найвищому рівні. Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від побаченого та почутого. Тож нехай в новому році мир панує в нашій країні, наших оселях та серці кожного українця. Всього найкращого в Новому 2019 році! З Новим Роком та Різдвом Христовим шановні мешканці нашої громади! Новорічний концерт завершився святковою дискотекою.
19 Грудня, 2019 р., 09:40
ЛЮБІ ДІТИ, ШАНОВНІ ДОРОСЛІ! У грудні до нас приходить найчарівніше свято – День Святого Миколая. Це свято радості, добра. Немає різниці, дитина ви чи доросла людина, для всіх нас, це свято на яке ми дуже чекаємо. Всі з нетерпінням сподіваємось на самий приємний і довгоочікуваний сюрприз. Адже вірячи у казку, ми стаємо добрішими, милосерднішими і уважнішими.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua