Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

Новини

Дата: від до Скинути
28 Серпня, 2019 р., 18:00
  У селі Човгузів відбулося маштабне свято « Міс Панянка» .Насичена святкова програма зібрала велику кількість мешканців та гостей громади. Для наймолодших вже післяобідньої пори розпочали працювати різноманітні атракціони. Завдяки підприємцям Сємочко Ю. та Амеліним Аллі та Миколі, які надали фінансову домпомогу, дітлахи змогли розважитися на батутах, гірках та змогли поласувати солодкою ватою. Відкриття конкурсу було розпочато флешмобом Човгузівської молоді. В участі « Міс Панянка» приймали п’ятеро дівчат. В програмі свята було проведено п’ять конкурсів. Між конкурсами виступали місцеві аматори сцени: дитячі танцювальні колективи « Віта Денс» ,вокальний гурт «Перлина» . Над влучними жартами Наталії Федорчук та Наталії Бойчук сміявся весь зал. В дуеті виступали староста села Григорій Ткачук та Неля Костюк. Молоді виконавці Павло Моцюк та Вікторія Свєтлова подарували глядачам сольні виступи. Чарівна ведуча Лариса оголосила «Міс Панянка» Гуцоло Ліля.
24 Серпня, 2019 р., 15:07
Святкова хода присвячена Дню Незалежності України у місті Хмельницькому у якій приймала участь і Новоставецька громада.
23 Серпня, 2019 р., 14:19
     З Днем Державного Прапора, Україно!  Цього дня українці вшановують один із офіційних символів країни – Державний Прапор України. В рамках святкування відбулося відкриття районної Дошки Пошани "Кращі люди Теофіпольщини,' та відбувся святковий концерт за участі чоловічого хору "Осокор" Новоставецького будинку культури. Бажаємо Вам подальших звершень і здобутків в ім'я процвітаючої України».
11 Червня, 2019 р., 15:36
День батька в Україні у 2019 році запровадили державним святом. Традиційно в Україні День батька відзначають, як в більшості країн світу – в червні, але дата кожного року різна. У 2019 році цей день випадає на 16 червня.
17 Травня, 2019 р., 10:38
Цей День пам’яті і скорботи про жертви, які загинули або постраждали в Україні в наслідок політичних репресій комуністичного режиму, спочатку з’явився в національному календарі країни наприкінці 90-х років і носив назву "День пам’яті жертв голодомору", відображаючи в своєму формулюванні одне з найтяжчих злочинів проти людяності тієї безжальної влади.                                                                                          
14 Травня, 2019 р., 11:12
Щороку в третій четвер травня, а цього року ця дата припадає на 16 травня, Україна зі всією міжнародною спільнотою відзначає Всесвітній день вишиванки – етнічне свято, що демонструє прояв поваги і любові до свого народу.
25 Квітня, 2019 р., 10:41
                                                  
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua