Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

Чорнобиль - трагедія епохи.

Дата: 25.04.2019 10:41
Кількість переглядів: 337

                                                  Фото без опису

В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогади про які щоразу пронизують серця гострим болем. Одна  із таких дат – 26 квітня 1986 року. Це одна із найжахливіших катастроф в історії людства, ім’я якій – Чорнобиль, що понівечила людські долі, багатьох забрала у вічність. З того часу минуло вже 33 роки.

Але є пам’ять…І саме вона – рушій еволюційного поступу в майбутнє й оберіг найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо весь народ пам’ятатиме свою історію, він заслуговує на повагу, він вартий того, щоб дивитися у майбутнє.

Чорнобильська трагедія – це жорстоке і безкомпромісне попередження людству, адже Чорнобиль поламав життя мільйонів людей.

Розміри Чорнобильської катастрофи могли б бути ще більшими і жахливішими, якби на поєдинок з розбурханим атомом з перших хвилин аварії не вступили тисячі людей.

За роки, що минули, ми всі пройшли складний шлях усвідомлення і переосмислення тих подій. Але незмінним залишається одне – глибока повага до людей, які закрили собою світ від атомного лиха. Подвиг, який вони здійснили неможливо переоцінити.

Ми повною мірою розуміємо, наскільки велику і масштабну справу зробили ліквідатори Чорнобильської катастрофи. Вони проявили самопожертву в ім’я людства, і ми всі не можемо, і не маємо права забувати про це.

Нам усім необхідно з оптимізмом дивитися у майбутнє, вчитися на помилках, робити все можливе, аби подібне не повторилося, та належно берегти пам’ять про тих, хто пожертвував своїм життям, здоров’ям рятуючи світ від атомного лиха.”

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua