Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

День знань

Дата: 02.09.2019 14:08
Кількість переглядів: 254

   Дружна шкільна родина Новоставецького ліцею та гімназії  2 вересня 2019 року, відзначили свято знань! У коло зібралася вся велика родина : батьки, діти , вчителі. Теплі слова сказали директора Дем’янова Є.С., Бульбах В.П.,Стаднік Р.В. та голова ОТГ Вальчук Анатолій Вікторович побажавши  учням гарного навчального року. Першокласникам були закуплені та вручені подарунки за рахунок бюджету ОТГ. Директор школи привітав та вручила похвальні листи кращим учням школи.

Школа  радо зустрічає своїх учнів, які відпочили, подорослішали, загартувалися фізично і духовно. Проте для усіх це – відкриття нової, осяйної  і часто нелегкої дороги – дороги до нових знань, сподівань і звершень.

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож   сердечно вітаємо вас із прекрасним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань .

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань маленькі школярі - першокласники їх у нас по громаді двадцять три. Для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для десятьох  одинадцятикласників та п’ятнадцятеро дев’ятокласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичимо вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Бажаємо усім  на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Здоров’я  вам, тепла й любові !Зі святом Вас!

 

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua