Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

Новини

Дата: від до Скинути
13 Грудня, 2019 р., 15:40
У Човгузівській гімназії Новоставецької ОТГ велотранспорт є досить популярним засобом пересування серед мешканців різних вікових категорій. У числі завзятих велосипедистів - дорослі і діти , які курсують цим видом транспорту на роботу та навчальні заклади. Школярі і вчителі Човгузівської гімназії в перше за довгий час із задоволенням скористалися новою велопарковкою.
12 Грудня, 2019 р., 15:37
Планується ремонт в Будинку культури в селі Човгузів. Майстри вивчали проблеми цього закладу.
09 Грудня, 2019 р., 09:27
По вулиці Зарічній в селі Коров'є багато років існувала проблема аварійних дерев, які створювали незручності для мешканців вулиці. Нарешті проблема вирішена. З допомогою пожежної частини, працівники якої виконали роботи по знесенню аварійних дерева КП "Вікторія" Новоставецької сільської ради перевезли деревину до Новоставецького ліцею, де її буде використано для опалення.
07 Грудня, 2019 р., 09:22
Шановні колеги! Від щирого серця вітаємо вас з Днем місцевого самоврядування! Місцеве самоврядування - найбільш ефективна форма народовладдя. Це свято суспільства, в основі функціонування якого - самоврядна громада. Нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним обєднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити нашу державу заможною і квітучою. Бажаємо всім міцного здоров’я, добра, великої творчої наснаги, здійснення планів і бажань.
06 Грудня, 2019 р., 09:47
Проводиться тренування з волейболу у Новоставецькому спортазі (школи) .Спортивним інструктором якого є Маринюк Сергій Миколайович. Запрошуємо усіх бажаючих.
06 Грудня, 2019 р., 09:30
Вітаємо з Днем Збройних сил України !
06 Грудня, 2019 р., 08:40
У спортивному комплексі «Епіцентр» м. Кам’янець – Подільського пройшов Кубок Хмельницької області з важкої атлетики та турнір пам’яті тренера Кіма Нагачевського. Позмагалась за перемогу у турнірі і Новоставецька команда юних важкоатлетів. Мусіюк Катерина, Латчук Марія, Баранюк Роман, Латчук Мирослав зайняли перші місця у своїх вагових категоріях. Зокрема, Мусіюк Катерина (13 років) у ваговій категорії 55 кг здійснила ривок – 55 кг, поштовх – 65 кг, набравши в сумі 120 балів та виконала норматив кандидата в майстри спорту; Латчук Марія (14 років) у ваговій категорії 45 кг здійснила ривок – 47 кг, поштовх – 58 кг, набравши в сумі 105 балів і також виконала норматив кандидата в майстри спорту. Тренер команди Василь Михайлінчик .
05 Грудня, 2019 р., 08:38
04 грудня 2019 року відбулася сесія Новоставецької сільської об'єднаної територіальної громади в приміщенні сільської ради. Розглянуті питання:внесення змін до сільського бюджету, звіт про виконання Програми соціально- економічного та культурного розвитку на 2019рік та пропозиції до Програми на 2020 рік, план регуляторних актів сільської ради, земельні питання, розгляд заяв громадян. Також на сесії затверджено акти на передачу техніки КП" Вікторія",придбаної за рахунок інфраструктурної субвенції із державного бюджету. Засідання пройшло плідно і конструктивно, по всіх питаннях прийнято рішення.
04 Грудня, 2019 р., 13:53
                                   Новоставецька ОТГ закупила комунальну техніку.         За рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднанихтериторіальних громад в Новоставецькій громаді 2019 році закуплено спецтехніку для благоустрою. Зокрема, закуплено причіп тракторний - 151,5 тис.грн; відвал сніжний - 22,0 тис.грн; машина для розкидання піску - 19,2 тис.грн; тюкач - 264,0 тис.грн.        "Спецтехніка спрямована на вирішення актуальної для громади проблеми щодо здійснення якісного процесу господарської діяльності комунального підприємства , завданням якого і є забезпечувати благоустрій на території громади.
28 Листопада, 2019 р., 10:07
Завершено поточний ремонт дороги в селі Новоставці по вулиці Шевченка
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua