Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоставецька громада» (код ЄДРПОУ: 04405716) був реорганізований і увійшов до складу Теофіпольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоставецька ОТГ

припинила діяльність, увійшла до складу Теофіпольської громади

Новини

Дата: від до Скинути
09 Жовтня, 2019 р., 16:20
Новоставецька сільська рада встановила дорожні знаки 3.18"Рух транспортних засобів, висота яких перевищує 3,0м. заборонено" та табличок до них 7.1.1 (відстань до об'єкта) при в'їзді та виїзді по вулиці Зарічній в с. Коров'є,з метою заборони проїзду через населений пункт великогабаритних вантажних автомобілів, запобігання руйнації комунальних доріг та з метою створення комфортних умов проживання жителям села Коров'є.
04 Жовтня, 2019 р., 14:35
В Новоставецькій ОТГ привітали працівників освіти.
03 Жовтня, 2019 р., 14:13
Дорогі вчителі!
27 Вересня, 2019 р., 10:54
Шановні працівники закладів дошкільної освіти !    Сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління , що завдяки Вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами громади. Упевнені, що саме ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку на день радості й щастя! Тож нехай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю незмінною прихильністю.
26 Вересня, 2019 р., 10:56
Новоставецькою ОТГ придбано трактор після тендерної процедури "Беларус" 82.1" з косаркою в сумі 32500 грн.,в сумі трактор 466896 грн. , за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на формування інфраструктури Об'єднаної Територіальної Громади.
24 Вересня, 2019 р., 11:33
23 вересня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету, та було розглянуто такий порядок денний:
22 Вересня, 2019 р., 10:50
   «Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».       21 вересня 2019 року, мешканці села Новоставці відзначили Театралізоване дійство « ЇЇ величність – Картопля» (картопля FEST). Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей. Свято розпочалось із розважальної програми. В обідню пору, біля cільського будинку культури зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого. Всі бажаючі мали змогу взяти участь в змаганнях, де переможці отримували цікаві подарунки.
02 Вересня, 2019 р., 14:08
   Дружна шкільна родина Новоставецького ліцею та гімназії  2 вересня 2019 року, відзначили свято знань! У коло зібралася вся велика родина : батьки, діти , вчителі. Теплі слова сказали директора Дем’янова Є.С., Бульбах В.П.,Стаднік Р.В. та голова ОТГ Вальчук Анатолій Вікторович побажавши  учням гарного навчального року. Першокласникам були закуплені та вручені подарунки за рахунок бюджету ОТГ. Директор школи привітав та вручила похвальні листи кращим учням школи.
29 Серпня, 2019 р., 14:50
29 серпня 2019 року з 11 до 12 години, заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області з питань держаної реєстрації - начальником Управління державної реєстрації Оленою Яковюк, був проведений виїзний прийом громадян у Новоставецькій ОТГ.
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua